Ambassadøren er landet

IMG_3190IMG_3160IMG_4893IMG_3146IMG_3137IMG_3126Er glad for at kunne fortælle at jeg er blevet officiel ambassadør for Jack & Jones.
Som så mange andre har jeg i flere år tænkt at Jack & Jones ikke var voldsomt spændende (nærmere bestemt ret kikset). Jeg har dog de sidste par år oplevet en rigtig lækker udvikling, både i deres brands og tøj.
Over de næste par måneder vil jeg vise nogle labre outfits til dig.

Til dagens outfit har jeg “rystet posen” – kan godt lide at mixe stilelementer, da jeg synes at det ofte kan give et spændende udtryk. Mit udgangspunkt var et par gode “slidte” jeans. Dem har jeg krydret med en højhalset trøje og et par preppy sko og frakke. Kan rigtig god lide kontrasten i de “fine” sko og frakke, der sammensættes med de mere rå jeans.

Du kan finde outfittet nedenfor:
Frakke her
Trøje her
Jeans her
Sko her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.